Pristupite svojoj tvrtki putem pametnog telefona

S Ri-Co kontrolom dobivate sigurnost i kontrolu nad svojom tvrtkom. Sada možete kontrolirati WIŚNIOWSKI kapiju bilo kada i bilo gdje u svijetu. Za potpunu kontrolu, sve što trebate je vaš smartphone.

Iskoristite mobilnost

Ri-Co koristi Wi-Fi. Za punu kontrolu ne trebate dodatnu opremu. Sve što trebate učiniti je aktivirati wBox aplikaciju, dostupnu na Google Playu i App Storeu, za uključivanje Tor pogona. Instalacija je brza i jednostavna.

Odaberite željenu inačicu

S 2 Ri-Co verzije možete podesiti kontrolu prema vašim potrebama.
U osnovnoj verziji možete otvoriti ili zatvoriti vrata. U proširenoj verziji možete dodatno provjeriti trenutni status vaših vrata. Uvijek možete biti sigurni da je vaša tvrtka sigurna.

Ri-co (Osnovno izvršenje)
– Kontroler s dva izlaza za upravljanje dva kruga

Ri-co Pro (Proširena verzija)
– s 2 izlaza i 2 ulaza, preko kojih regulator kontrolira dva kruga i prima povratnu informaciju o njihovom statusu (otvoren / zatvoren / međupoložaj)

Usredotočite se na posao

Ri-Co je uvijek u vašem pametnom telefonu, tako da ne trebate ključ ili daljinski upravljač. Ne morate se sjetiti da ih odnesete kući ili iz tvrtke. Uz Wi-Fi aplikaciju za Ri-Co kontroler možete kontrolirati više od desetak ciljeva odjednom, posebno onih koje ne možete vidjeti. Uživajte u punoj kontroli, sigurnosti i udobnosti.

DODATNE INFORMACIJE