Kontrolirajte vrata i svoj ulaz svojim pametnim telefonom

Ri-Co kontrola osigurava vašu sigurnost i kontrolu u vašem domu. S vašim pametnim telefonom, vrata WIŚNIOWSKI i Creo vrata s električnim bravama mogu se kontrolirati s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Napravite nešto iz mobilnosti

Sve što trebate učiniti je aktivirati wBox aplikaciju koja je dostupna na Google Playu, App Storeu ili Microsoft Storeu tako da pogon ili električna brava rade zajedno s garažnim ili ogradnim vratima kako bi zaštitili ulazna vrata.

Odaberite najbolje za sebe

Nekoliko verzija programa Ri-Co omogućuje vam prilagodbu razine kontrole prema vašim potrebama.
U principu, omogućuje otvaranje i zatvaranje vrata ili vrata. Uz napredne verzije možete provjeriti status vrata ili vrata. S Ri-Co Pro, u svakom trenutku možete se uvjeriti da li je vaša kuća adekvatno osigurana i da li je nitko ne želi prodrijeti tijekom vaše odsutnosti.

Ri-Co (osnovna izvedba)
– Regulator s dva izlaza za upravljanje dva kruga

Ri-Co Pro (proširena verzija) – s 2 izlaza i 2 ulaza, preko kojih regulator kontrolira dva kruga i prima povratnu informaciju o njihovom statusu (otvoren / zatvoren / međupoložaj)

Ri-Co Pro Set (napredna napredna verzija) – sastoji se od Ri-Co Pro kontrole s magnetskim krajnjim prekidačima s ljestvama i ručkama (2 kompleta)

Udobnost i sigurnost u centru

Ri-Co radi na temelju WiFi mreža. Potpuna kontrola eliminira potrebu za dodatnom opremom. R-Co je uvijek s vama u telefonu, tipke i daljinski upravljači su suvišni. Dajte sebi potpunu kontrolu, sigurnost i udobnost.

DODATNE INFORMACIJE