METRO

METRO pogon najnovije generacije. Skladna povezanost performansi, ljepote i pouzdanosti, dizajn koji odgovara dostignućima najnovijih tehnologija. Nastala je kao rezultat suradnje između WIŚNIOWSKI-a i Somfy-a – vodećeg svjetskog proizvođača automatskog i inteligentnog upravljanja kućanskih aparata. METRO karakteriziraju jedinstveni tehnički parametri, koji su zabilježeni u kućištu vjerno dizajniranom s markom WIŚNIOWSKI.

JEDNOSTAVNO PROGRAMIRANJE – LCD zaslon i konfiguracija mnogih parametara.

Sustav optičkih senzora – Optimalna zaštita u slučaju da postoji prepreka između komponenti sustava.

AMPEROMETRIJSKI UREĐAJ ZA OTKRIVANJE PREPREKA – ako se donji rub krila susreće s preprekom, zaštita od preopterećenja zaustavlja vrata i uzrokuje njeno pomicanje prema gore.

VODILICA LANCA S ZAŠTITOM OD BUKE – za tihi i besprijekorni rad, posebno važna za garaže koje su povezane s stambenom zgradom i blizu spavaće sobe.

RTS-FUNKWEG – ovo izvrsno rješenje, temeljeno na inovativnoj Somfy tehnologiji, omogućuje instalaciju i proširenje pogona bez potrebe za ometanjem strukture zida. Stoga se radio-put RTS-a smatra savršenim rješenjem za novostvorene stambene prostore, ali je posebno pogodan za modernizaciju ili popravak. Intuitivno programiranje i korištenje zaslona omogućuju prilagodbu radnih parametara i sukladno tome konfiguriranje postojećih vrijednosti parametara.

BATERIJA U SLUČAJU NUŽDE – s kojom se vrata mogu otvarati i zatvarati kada je napajanje isključeno.

S INTEGRIRANIM SVJETLOM SIGNALA

ZAŠTITA MEHANIČKOG UDARIVANJA – Zaključava vrata u zatvorenom položaju, sprečava neovlašteno otvaranje garažnih vrata.

POVEZIVANJE DODATNOG IZVORA VANJSKOG OSVJETLJENJA, npr. RASVJETA U VOŽNJI, MOGUĆE.

PULSAR
Novi Pulsar predajnik omogućuje daljinsko upravljanje vratima i programiranje ukupno 4 uređaja. Izrađen je od čvrstih materijala i osigurava dugi vijek trajanja.

PROŠIRENO JAMSTVO

Garancija EXTENDED CARE omogućuje produženje standardnog jamstva za kompletan proizvod na 5 godina: za tvornicu automatskih sekcijskih vrata s pogonom METRO. Ovo senzacionalno rješenje jamči kompletan proizvod, koji je automatska garažna vrata.