Ispune ograda

SEGMENTI I STUPOVI

Segmenti-posebne značajke:

  • Ugrađene segmente koji su priključeni na stupove pomoću montažnih pribora
  • Ovisno o uzorku punjenja segmenta, segment se sastoji od čeličnih profila ili šipki

Stupovi – posebne značajke:

  • od čeličnih profila
  • može se pričvrstiti na betonski temelj ili podnožje temelja pomoću pričvršćenih sidara
  • dubina temelja mora biti veća od zone smrzavanja u regiji

S – Širina segmenta (veličina narudžbe)
So – Širina između stupova
H – Visina segmenta (veličina narudžbe)

MultiBox – stup koji se razlikuje od drugih stupova

Stručnjaci iz tvrtke WIŚNIOWSKI odlučili su promijeniti način na koji se tradicionalna ograda promatra dodavanjem novog, dodatnog značenja. Rezultat je MultiBox, prva ograda koja sadrži poštansko sanduče, hands-free video sustav ili prekidač koji se može aktivirati kodom, a iza MultiBox skriva čvrstu konstrukciju koja omogućuje korištenje kao stup s ručkom za vrata ili vrata. Time se stvara vizualna harmonija i kohezija cijele ograde. Stil MultiBox pola dizajniran je kako bi se bez problema spojio sa svim WI andNIOWSKI vratima i modelima ograde. Dostupan je iu punoj paleti boja.

Svi elementi su dobro zaštićeni od lošeg vremena pa ih nije potrebno održavati. Također je moguće instalirati nekoliko mjesta u poštanskom sandučiću. To je vrlo korisno ako nekoliko ljudi živi u višestrukom stanu ili ako postoji samo jedno ulazno vratilo za zemljište na kojem se nalazi nekoliko kuća, a sigurnost je na prvom mjestu, a zajamčena je svim ogradama WIŚNIOWSKI. No, samo kod kupaca MultiBox-a postoji mogućnost iskorištavanja takvih širokih opcija postavljanja i obnavljanja, npr. Implementacija elektroničkih funkcija koje su toliko korisne u svakodnevnom korištenju vrata ili vrata.

OPCIJE

UZORAK

Antikorozivna zažtita

DUGOTRAJNOST

Svi elementi ograde WIŚNIOWSKI podvrgnuti su najboljim metodama zaštite od korozije, pocinčavanju i boji praha. Cink premaz dobiven kao rezultat uranjanja u tekući cink početno kemijski pročišćene konstrukcije dugi niz godina štiti elemente WIŚNIOWSKI ograde od korozije.

UČINKOVITA ZAŠTITA

Svi elementi ograde WIŚNIOWSKI podvrgnuti su najboljim metodama zaštite od korozije, pocinčavanju i boji praha. Cink premaz dobiven kao rezultat uranjanja u tekući cink početno kemijski pročišćene konstrukcije dugi niz godina štiti elemente WIŚNIOWSKI ograde od korozije.

DUPLEX SUSTAV – DVOJNA ZAŠTITA

Kombinacija svojstava cinka i sloja laka omogućuje produženje vijeka trajanja WIŚNIOWSKI ograda. Bez obzira na vrijeme, možemo biti sigurni da će estetika ograde WIŚNIOWSKI trajati. Primjena RAL palete boja omogućuje odabir odgovarajuće boje poliesterskog zaštitnog sloja.

DOKAZANI U ODREDBAMA I UVJETIMA

Proces galvanizacije WIŚNIOWSKI je u skladu s europskim standardom PN-EN ISO 1461, koji osigurava odgovarajuću kvalitetu galvaniziranih proizvoda. Sloj cinka otporan je na visoke i niske temperature kao i na UV zračenje. Zahvaljujući tim svojstvima osigurava optimalnu zaštitu od korozije čeličnih površina.

INFORMACIJE

BOJE I VARIJANTE

Ovaj široki spektar boja i uzorak paleta daje neograničeno mogućnosti u prilagođavanju ograde na pročelju, prozore i vrata ili ukrasne elemente zgrada. Osim toga, prah slikarstvo osigurava kvalitetan estetski izgled.
Na površini nema omče i različite ukrasne E & može postići različite i različite stupnjeve slave.

Standardne boje

Posebnim bojama

POSEBNE BOJE

BOJE HOMEINCLUSIVE 2.0

HIEARTH

HISTEEL

HISTONE

HIRUBY