Pogon MOTO

Pogonska jedinica MOTO još je jedan pogon koji je, baš kao i METRO, rezultat suradnje WIŚNIOWSKI-a i Somfyja, globalnog lidera u proizvodnji proizvoda za automatizaciju i pametnih upravljačkih rješenja za kućanske uređaje.

Uspjeli smo uskladiti sve glavne funkcionalnosti pogona garažnih vrata u minimalističkom i elegantnom kućištu. Pogonska jedinica MOTO osigurava pouzdan rad s funkcijama tipičnim za ovu vrstu pogona. Omogućuje daljinsko upravljanje pomoću odašiljača i omogućuje povezivanje fotoćelija, dodatnog vanjskog svjetla i ručnog kontrolnog gumba. Zahvaljujući mogućnosti dodavanja pomoćne baterije za napajanje, pogonska jedinica se može koristiti iu slučaju nestanka struje.

Najvažnije karakteristike i značajke pogonske jedinice MOTO

JEDNOSTAVNO ZA PROGRAMIRANJE – parametri se brzo i jednostavno konfiguriraju.

SPREMNI ZA RAD – pogonska jedinica je tvornički programirana s osnovnim funkcijama, spremna je za rad u manje od 60 sekundi nakon instalacije.

DETEKCIJA OVLAŠTENIH PREPREKA – kada donji rub krila vrata zahvati prepreku, pogonska jedinica će zaustaviti vrata i obrnuti je.

RTS RADIO PRIJENOS – omogućuje daljinsko upravljanje pogonskom jedinicom.

INTEGRIRANO SVJETLO – LED svjetlo koje štedi energiju pruža dodatno svjetlo na parkirnom mjestu.

OPCIJA ZA SPAJANJE PHOTOCELLS – sustav osigurava optimalnu zaštitu kad god se pojavi prepreka između fotoćelija.

TIHI RAD , MALO TO POPRAVITI – vrata teče tiho i glatko, što je posebno važno u garažama uz kuće i smještenim u blizini spavaćih soba.

OPCIJSKI MEHANIČKI ZAKLON PRIJEVOZA – zaključava vrata u zatvorenom položaju i sprječava neovlašteno otvaranje vrata.

OPCIJSKA JEDINICA ZA BITNU BATERIJU – drži vrata operativna u slučaju nestanka struje.

OPCIJA ZA SPAJANJE DODATNE VANJSKE SVJETILJKE

PULSAR
Dvokanalni Pulsar RTS odašiljač omogućuje daljinsko upravljanje i programiranje do 2 različita uređaja. Izrađen je od izdržljivih materijala kako bi se osigurao pouzdan rad dugi niz godina.

EXTENDED CARE – iskoristite produženo trogodišnje jamstvo za automatska garažna vrata s MOTO pogonom

Garancija EXTENDED CARE je jedinstveni prijedlog koji korisnicima omogućuje produljiti standardno jamstvo za automatska sekcijska vrata koja su tvornički uparena s MOTO pogonskom jedinicom.

produženo 3-godišnje jamstvo u odjeljku EXTENDED CARE je revolucionarno rješenje koje dodaje još jednu razinu udobnosti proizvodima tvrtke WIŚNIOWSKI.