PANELNA OGRADA

MODERNA I ČVRSTA ZAŠTITA PROSTORA

VEGA B, VEGA B LIGHT, VEGA B LIGHT II
UNIVERZALNA RJEŠENJA

Ograde za ograde VEGA B , VEGA B Light i VEGA B Light II s kuglicama dio su sustava ogradnih ploča izrađenih od mrežastih podloga.

Mrežna ograda može se montirati na četiri stupa: Gamma patentirana, patentirana otopina koju su razvili WIŚNIOWSKI i Beta VEGA B i VEGA B Light) i < strong> Omega .

Mrežna ograda VEGA B izrađena je od čeličnih šipki promjera 5 mm promjera, ograda VEGA B Light šipke promjera 4 mm i VEGA mrežasta ograda “ B Light II izrađen od šipki promjera 3 mm.

Široko se koriste za ograde parkove, dobrotvorne zgrade, supermarkete, tvornice, sportske objekte i privatne kuće.

VEGA B

VEGA B Light II

MONTAŽNI SUSTAVI

  1. Dvorište
  2. Ulica
Sustav SAFE – na stupovima poprečnog presjeka 60 x 40 mm s rupama za montažu.
Sustav BETA – na stupovima poprečnog presjeka 60 x 40 mm s montažnim rupama.
GAMMA sustav – na dvostrukim T-profilnim stupovima poprečnog presjeka 65 x 42 mm s montažnim rupama.
Sustav OMEGA – na stupovima poprečnog presjeka 60 x 40 mm.
Sustav SAFE i BETA – rešetke za ograde montiraju se pomoću vijaka i matica. Pri spajanju mrežastih ograda izvan stupa koriste se spojnice.

GAMMA sustav – Stupovi su izrađeni od dvostrukog čeličnog lima. Zahvaljujući posebnom obliku stupa, nosači na vanjskoj strani stupa su nevidljivi

OMEGA sustav – Elementi se montiraju na bočne strane stupa pomoću stezaljki drugog presjeka, koje su međusobno spojene pomoću vijaka od nehrđajućeg čelika s nepropusnim maticama.

Pregled visina

TEHNIČKI PODACI

1 – veliki šavovi, 2 – mali šavovi

Vrsta rešetkaste ograde Promjer stupaca [mm] Velika mreža 1 [mm] Mala mrežica 2 [mm] Širina mrežaste ograde [mm] Zaštita od korozije Boja
 Vega B  5   50×200   50×50   2500 Pocinčavanje, pocinčavanjeVEGA B Light 4,2 + Polyesterschicht Standardne boje, druge boje RAL-Palette
 Vega B Light  4

VEGA 2D
MAKSIMALNA KRUTOST I ČVRSTOČA

Ograde VEGA 2D izrađene su od čeličnih šipki zavarenih prešanjem promjera horizontalne šipke 6 mm i promjera okomite šipke od 5 mm.

Ograde VEGA 2D Super izrađene su od čeličnih šipki zavarenih prešanjem promjera horizontalne šipke 8 mm i promjera okomite šipke 6 mm.

Grid sustavi napravljeni od mrežastih podloga VEGA 2D i VEGA 2D Super široko se koriste kao paravani, neprofitne zgrade, supermarketi, tvornice, zračne luke, vojska i sportski objekti.

MONTAŽNI SUSTAVI

  1. svojstvo
  2. ulica
Sustav DELTA 2D – na stupovima poprečnog presjeka 60 x 40 mm.
SIGMA 2D – na stupovima poprečnog presjeka 60 x 40 mm.
Sustav OMEGA 2D – na stupovima poprečnog presjeka 60 x 40 mm.
DELTA 2D sustav – Ožičenje ograde se pričvršćuje na nosače koji se nalaze ispod svakog retka horizontalnih dvostrukih šipki (tip 2D-L) ili – s manje nosača (tip 2D-S), montirani pomoću tlačnih ploča.

SIGMA 2D sustav – Ograda je pričvršćena na montažne nosače koji se nalaze ispod svakog reda horizontalnih dvostrukih poluga i montirani pomoću potisnih šipki.

OMEGA 2D sustav – Elementi se montiraju na bočne strane stupa pomoću pravokutnih stezaljki drugog reda, koje su međusobno povezane vijcima od nehrđajućeg čelika s nepropusnim maticama.

Kompilacija visina

TEHNIČKI PODACI

Vrsta rešetkaste ograde Promjer vodoravne žice [mm] Promjer okomite žice [mm] Mreža [mm] Širina mrežaste ograde [mm] Zaštita od korozije Boja
Vega 2D 2 x 6 5 50×200   2500 Pocinkovanje, pocinčavanje poliesterskog sloja Standardne boje, ostale boje RAL palete
Vega 2D SUPER 2 x 8 6

Antikorozivna zaštita

POSTOJANOST

Svi elementi ograde WIŚNIOWSKI podvrgnuti su najboljim metodama zaštite od korozije, pocinčavanju i boji praha. Cink premaz dobiven kao rezultat uranjanja u tekući cink početno kemijski pročišćene konstrukcije dugi niz godina štiti elemente WIŚNIOWSKI ograde od korozije.

UČINKOVITA ZAŠTITA

Galvanizacija je ekonomičan proces kako tijekom proizvodnje tako i tijekom uporabe. Površina galvaniziranih ograda WIŚNIOWSKI zahtijeva godine održavanja. Tijekom uporabe nema potrebe brinuti se o osiguravanju elemenata uz pomoć skupih alata koji su potrebni na konvencionalnim ogradama. Pocinčani čelik se reciklira i kontaminira ili ne zagađuje okoliš.

DUPLEX SUSTAV – DVOJNA ZAŠTITA

Kombinacija svojstava cinka i sloja laka omogućuje produženje vijeka trajanja WIŚNIOWSKI ograda. Bez obzira na vrijeme, možemo biti sigurni da će estetika ograde WIŚNIOWSKI trajati. Primjena RAL palete boja omogućuje odabir odgovarajuće boje poliesterskog zaštitnog sloja.

DOKAZANI U SVIM UVJETIMA

Proces galvanizacije WIŚNIOWSKI je u skladu s europskim standardom PN-EN ISO 1461, koji osigurava odgovarajuću kvalitetu galvaniziranih proizvoda. Sloj cinka otporan je na visoke i niske temperature kao i na UV zračenje. Zahvaljujući tim svojstvima osigurava optimalnu zaštitu od korozije čeličnih površina.

INFORMACIJE

BOJE

Enzianblau | RAL 5010

Grün | RAL 6005

Anthrazitgrau | RAL 7016

Steingrau | RAL 7030

Weiß | RAL 9016

Za kupce koji su u potrazi za ciljevima u izvanrednim bojama, pripremili smo paletu praškastih boja s preko 200 boja iz RAL linije.