Dobrodošli u svijet ograda WIŚNIOWSKI

Ograda WIŚNIOWSKI će podići izgled vašeg dvorišta. I Sigurno će podići vrijednost vaše kuće. Na temelju preferencija i potreba naših kupaca, stvorili smo desetke uzoraka koji se lako mogu prilagoditi tradicionalnim i modernim zgradama. Udobna rješenja za ulazna vrata i vrata jamče kontrolu pristupa Vašoj imovini. Budite otvoreni za prestižne i stalne privatne ograde WIŚNIOWSKI.

FIKSNI PLAN – PRAKTIČNA RJEŠENJA SUSTAVA

Ograde tvrtke WIŚNIOWSKI su prikladne za bilo koji teren. Savršeno odabrana komponenta jamči jednostavan i brz sklop i, iznad svega, dosljednost linije projekta. Ograde tvrtke WIŚNIOWSKI nisu samo jamstvo funkcionalnosti i sigurnosti. Raznolikost dostupnih uzoraka i gotovih uređenja čini da vaše dvorište dobije poseban karakter.

SIGURNOST I POUZDANOST

Odrednica praktičnog i pouzdanog pristupa privatnom vlasništvu je pravilno izabrana ulazna vrata. Ovisno o uvjetima na području, možete odabrati klasična dvokrilna vrata ili udobnija klizna vrata. Njena samonosiva konstrukcija jamči nesmetan rad u svim uvjetima. To je sinonim pouzdanosti. Radi sigurnosti i udobnosti za korisnike, pogon vrata bio je skriven u dizajnerski integriranom stupu. Ovo iznimno rješenje omogućuje pristup kontroleru samo za korisnike s ispravnim ključem, stup također štiti pogon od atmosferskih utjecaja. Automatska vrata imaju signalno svjetlo i prekidač, a mogu biti opremljeni i fotoćelijama i sigurnosnim trakama.

Automatska vrata su mehanički uređaji, stoga vrata tvrtke WIŚNIOWSKI moraju zadovoljavati stroge zahtjeve sigurnosnih standarda, što se može dokazati priloženom CE oznakom. Post također štiti mehanizme od vremenskih uvjeta. Automatska vrata imaju signalno svjetlo i prekid opterećenja, dodatno se mogu opremiti fotocelicama i sigurnosnim trakama.

OTPORNOST I TEHNOLOGIJA

Čelik je izuzetno izdržljiv sirovina, a u građevinskoj industriji to je jedan od primarnih materijala za izgradnju. Iskorištavamo samo fizikalna, mehanička i tehnička svojstva visokokvalitetnog čelika. Zato dobivamo ograde elemente s visokom stabilnosti i izdržljivosti.

Samo pravilno osigurana ograda daje osjećaj odmora za mnoge godine koje dolaze. To je razuman izbor bez potrebe za redovito renovirati područje. Ograde tvrtke WIcomo NIOWSKI su izrađene od najtrajnijih materijala, naime čelika i zaštićeni od korozije s najboljom metodom požara galvanizacije, koji je dodatno ojačan s prahu bojanje obloge. Od galvanizacije i oblačenja odvija se u DUPLEX sustavu na proizvodnoj liniji, koja je upravo stvorena za ograde tvrtke WIcomo NIOWSKI, proveravamo proizvodni proces u svakoj fazi i jamčimo najvišu moguću kvalitetu. To dokažemo s 10-godišnjim anti-korozivnim jamstvom za čelične elemente ograde.
Proizvodnja, je u pitanju najbolji materijali i najsuvremeniji proizvodni redovi, koji mogu jamčiti ponovljivost i visoku kvalitetu proizvoda, koja se temelji na najboljim materijalima i vrhunskim proizvodnim linijama. Za ograde projekti koriste metodu konačnih elemenata (FEM), koji nam omogućuje da provjerite funkcioniranje proizvoda prognoziranjem njegove različite uvjete rada. Preciznost proizvodnje komponenata jamči se pomoću automatskih lasera, strojeva za savijanje i izrade u tehnološkom ciklusu. Budući da su mnogi elementi tradicionalno vezani zajedno, osiguravamo najvišu kvalitetu šavova koristeći najmodernije tehnike zavarivanja. Za nas, napraviti ograde je vrsta umjetnosti.

NAČINITE KORAK ISPRED VREMENA

Ispravno osmišljeno i profesionalno dizajnirano mačevanje jamči operativnu udobnost. Zato je tako važno planirati sve funkcionalne elemente funkcionalno, bilo da se radi o ulaznim vratima, vratima, segmentima ili čak sandučićima.

Naš revolucionalni AW Expert softver olakšava razvoj optimalnog rješenja-to je o jedinstvenom zahtjevu za ograde projekata. Ovaj softver, u uporabi s poslovnim čovjekom, omogućuje stvaranje projekta i procjenu troškova u roku od nekoliko minuta. Aw Expert prilagođava projekt ograde za veliki i mali teren, bez obzira na tlo profil. Dakle, u planiranju nove ograde ili popravak starih, moguće je vidjeti i izmijeniti ograde izbliza već u prvoj fazi projekta, odabrati varijante položaja segmenta, i pronaći vrata i vrata, pa čak i Postavljen po poštanskom sandučiću. Razvijen projekt istovremeno je procjena troškova i može se koristiti kao dodatak za registraciju s ispravnim uredom. Ispis projekta u obliku komunikacije uvelike olakšava kasnije naručivanje.

PONUDE ZA VAS

Predloženi paketi dizajna su samo ideje prema kojima možete kreirati vaše ograde kao važan element vašeg dizajna eksterijera. Svaki paket je izvučen s jedinstvenim uzorkom, tako dobro promisli, kako bi se lakše podesiti ograde na objekt. To nam daje efekte stila harmonije. Ova impresivna raznolikost nudi oba uzorka tradicionalnog metalloplastic obrtništva, klasične, stilizirane i moderne oblike koji odražavaju najmodernije trendove u arhitekturi. Apsolutna proizvarnost stilizacije može naglasiti poseban i izvanredni karakter bilo kojeg terena.