Sklopiva vrata

Sklopivi ciljevi pogodni su za izložbene salone, zračne luke, izložbene salone i moderne zgrade u kojima je dobar stil i elegancija u kombinaciji s pouzdanošću i funkcionalnošću.

SKLOPIVA VRATA WIŚNIOWSKI - zaštitni znak za luksuz

FUNKCIONALNOST I SIGURNOST

Ostakljena vrata s preklopima – AIzrađena od sigurnosnog stakla ili polikarbonata, rezultat toga je da se konstrukcija sklopivih vrata vizualno percipira kao svjetlo i da pristup dnevnoj svjetlosti u unutrašnjost sobe nije ograničen.

Zatvarači – Trake zavarene prema vratnim krilima kao i pričvrsni elementi kotača i kotača smatraju se čvrstim i stabilnim spojem pojedinačnih sklopivih vrata.

Trkač – Sklopiva vrata su ovješena pomoću valjaka na vodilici koja je pričvršćena na nadvoj.

Vodilica – Klizni valjci u vodilici ugrađeni u pod osiguravaju potrebnu stabilnost i odgovarajuće vertikalno pozicioniranje lišća

Gumene brtve – To će se koristiti za opremanje krila vrata i okvira vrata.

Brtve četkica – na donjoj strani vrata nalaze se brtve od četke.

FUNKCIONALNOST I SIGURNOST

INFORMACIJE

BOJA PREGLED

U skladu s potrebama i idejama naših kupaca, koji očekuju dosljedan, estetski i izvorni izgled svojih vrata, nudimo širok koloristički spektar. Time se stvara mogućnost odabira boje vrata koja odgovaraju fasadi, prozorima ili nastavcima zgrade.

Za kupce koji traže izvornu tresetnu boju, u našoj ponudi praškastog premaza nudimo više od 200 boja RAL proizvoda.

Zahvaljujući modernim tehnologijama furnira, nudimo površine sa strukturnim i bojama prirodnog drva kao i druge boje slične RAL liniji. Kako bismo osigurali najvišu kvalitetu, koristimo furnire vodećih svjetskih proizvođača.

PRIRUČNA VERZIJA PREKLOPNIH DIMENZIJA

Širina segment Širina segment Broj segmenata vrata otvorenih na jednoj strani Broj segmenata vrata otvorenih s dvije strane Čista širina vrata s jednostranim otvaranjem vrata Čista širina vrata s jednostranim otvaranjem vrata
Min.  800 mm  2500 mm  2  2+1  1700 mm  2550 mm
 Max.  1200 mm  4500 mm  6  6+6  6000 mm  12000 mm

 

Maksimalne jasne dimenzije na ulazu: 14000 x 6000 [mm]