Vrata , kapije i ograde sustav Gardia

smatraju se rješenjem za kućanstva i industrijsku primjenu

Dvokrilna vrata i vrata Gardia

Dvokrilna vrata i vrata Gardia smatraju se rješenjem za privatnu imovinu i industriju. Set uključuje stupove za oslanjanje i šarke i brave od LOCINOX-a na vratima ili vratima. Zaštićeni su od korozije vrućim pocinčavanjem ili duplex sustavom: vruće pocinčavanje + premaz od poliestera.

GADRIA vrata i ograde idealna su za sva privatna, javna i industrijska područja. Vrata se mogu pričvrstiti na zemlju, vrtove, parkove, škole, vrtiće, supermarkete itd. Str.

ISPUNA VRATA ILI KRILA VRATA

Vrata ili krila vrata s mrežastim ogradnim segmentima Vega 2D s promjerom žice 6/5/6 ili segmentom mrežaste ograde Vega 2D Super 8/6 / 8.Mrežna ograda zavarena u konstrukciju.

Vrata dvokrilna Gardia Vrata: Grid ogradni segment Vega 2D

Vrata Gardia Gate Punjenje: rešetka ograda Vega 2D

ZNAČAJKE

OSNOVNA ČVRSTO GRAĐENJE

Vrata i vrata s potpornim stupovima su čvrsta i izdržljiva, zavarena u segmente građevinskih ograda Vega 2D ili Vega 2D Super.

Zglobovi LOCINOX 180 °

Pouzdani šarniri LOCINOX omogućuju kut otvaranja od 180 °. Veliki raspon podešavanja šarki.

UNIVERZALNI

Zbog njihove konstrukcije vrata i vrata se mogu otvoriti u svim mogućim smjerovima. Stupovi se mogu koristiti samo u betonu. Ako je potrebno, okrenite simetrični hvataljku i vijak brave.

Otpornost na koroziju

Vrata i kapije zaštićeni su od korozije vrućim pocinčavanjem ili vrućim pocinčavanjem s premazom od poliestera.

IZGRADNJA KOMPLEKSNOG SUSTAVA NA INDUSTRIJSKIM OGRADAMA

Sustavi ograda WIŚNIOWSKI su sustavne ograde. U našoj ponudi za privatne i industrijske sustave ograda su i moderne čelične ograde, kao i profilne i rešetkaste ograde. Naše sustave ograda karakterizira pouzdanost, kvaliteta i stabilnost, koje također imaju elegantan, atraktivan izgled. Tvrtka WIŚNIOWSKI nudi sveobuhvatnu opremu koja zna kako u potpunosti opremiti Vašu nekretninu. Opsežna ponuda tvrtke WIŚNIOWSKI je od velike pomoći kako bi Vaša nekretnina bila kompletna. WIŚNIOWSKI sustavi ograde pogodni su za privatne i industrijske objekte. Iskoristite našu ponudu i osmislite vlastitu ogradu.

Sustav ograda s 2-bandom. Vrata i vrata GARDIA – mrežasti mat punjenje Vega 2D

Sustav ograda s 2-bandom. Vrata i vrata GARDIA – mrežasto punjenje Vega 2D Super

INFORMACIJE

System DUPLEX®

Kombinacija cinkovog premaza s slojem laka koji se koristi u DUPLEX® sustavu omogućuje značajno produljenje vijeka trajanja WIŚNIOWSKI sustava ograda. Stoga možemo biti sigurni da su sustavi ograda WIOWNIOWSKI-a i dalje estetski bez obzira na vremenske prilike.

Vrata su toplo pocinčana ili pocinčana i presvučena poliesterom. Boja TöRAL 6005 MAT, RAL 7016 MAT kao standard.

Grün | RAL 6005

Anthrazitgrau | RAL 7016

Vrata ili krila vrata

Odgovarajuća konstrukcija vrata ili vrata s dimenzijama. Profili s presjekom 60×40 ili 80×40 mm. U krilu je univerzalna brava s promjenjivom bravom. Za vrata, LOCINOX umetnite zasun. Hvataljke za šarke LOCINOX-a zavarene su na bokove krila.

Dimenzije stupa i vrata

Vrata i vrata su sastavni dijelovi proizvoda, a nosivost stupova je u skladu sa zahtjevima trajnosti cijele konstrukcije. Stup s zaštitom od piramidalne čelike. Za izradu stupova korišteni su profili sljedećih presjeka: 80×80, 100×100, 120×120 i 160×160 mm.

DIMENZIJE STUPA I PFORTA
 A Širina vrata [mm] Širina vrata [mm]
Post profil 80×80 mm  2000 – 2500  1000 – 1250
Post profil 100×100 mm  3000 – 4000  1500 – 2000
Post profil 120×120 mm  4500 – 5500  –
Post profil 160×160 mm  6000 – 8000  –