UniTherm – EXTRA IZOLIRANA GARAŽNA VRATA

Nova generacija sekcijskih vrata tvrtke WISNIOWSKI temelji se na jedinstvenom tehničkom rješenju. Kako bismo razvili takav jedinstveni proizvod, morali smo izgraditi vrata od nule. Rezultat je sve što se dogodilo prije. Bit ćete zaprepašteni!

POSTOJANOST

Vrata serije UniTherm zadovoljavaju stroge zahtjeve za opterećenje vjetra, vode i propusnosti zraka. Ovi parametri ne utječu samo na dugi vijek trajanja vrata, već i na njegove duge godine
o uvijek estetski ugodnom dizajnu. *
* 20 tisuća Ciklusi su odgovorni za gotovo 14 godina nesmetanog rada u 4 ciklusa dnevno.

INNOVO PANEL

INNOVO PANEL 60mm

Jedinstvena struktura Innovog panela debljine 60 mm omogućuje odličan koeficijent prijenosa topline. Istodobno pruža osnovu za konstrukciju vrata. Posebna rješenja, poput petostruko presavijenog lima, osiguravaju robusno pričvršćivanje elemenata, što cijelu konstrukciju čini još izdržljivijom.

  1. Fleksibilni poklopac prostora panela
  2. Aluminijski profili za pričvršćivanje poklopca
  3. 5 slojeva lima
  4. Brtvljenje između ploča
  5. Maskirana traka
  6. Poliuretanska pjena

UČINKOVITA TOPLOTNA IZOLACIJA

Cilj serije UniTherm bio je zbog zahtjeva tržišta koje nameću niskoenergetske zgrade. UniTherm garažna vrata u potpunosti iskorištavaju toplinska svojstvaINNOVO ploče debljine 60 mm i primijenjenog sustava brtvljenja. Dakle, u kući ima mnogo više uštede energije, jer se gubici topline isključuju na kritičnim točkama u vratnoj ovojnici. Koeficijent prijenosa topline INNOVO panela je 0,33 W/m2K, što ukazuje na izvrsnu toplinsku izolaciju cijelih vrata.

FUNKCIONALNOST I SIGURNOST
U STANDARDNOJ IZVEDBI

Pojedinačni sustavi koji čine sigurna vrata ovise jedni o drugima i igraju se istovremeno na drugim dijelovima konstrukcije. Kao što je unutarnje pokrove na spojevima panela i kočnice za slučaj nužde. Zajedno s savršeno integriranim pogonom, UniTherm postaje tehnološki preteča, jasno ukazujući da su kvaliteta i sigurnost usko povezane.

BO

DONJA DVOSTRUKA BRTVA

GORNJA BRTVA

BRTVE IZMEĐU PANELA

BOČNI VEZNI LIM

SIGURNOSNA KOČNICA

DVOSTRUKI VALJCI S LEŽAJEM

Elektropogon METRO

METRO pogon najnovije generacije. Skladna povezanost performansi, ljepote i pouzdanosti, dizajn koji odgovara dostignućima najnovijih tehnologija. Nastala je kao rezultat suradnje između WIŚNIOWSKI-a i Somfy-a – vodećeg svjetskog proizvođača automatskog i inteligentnog upravljanja kućanskih aparata. METRO karakteriziraju jedinstveni tehnički parametri, koji su zabilježeni u kućištu vjerno dizajniranom s markom WIŚNIOWSKI.

JEDNOSTAVNO PROGRAMIRANJE – LCD zaslon i konfiguracija mnogih parametara.

SUSTAV OPTIČKIH PLOČAJA – Optimalna zaštita u slučaju da postoji prepreka između komponenti sustava.

AMPEROMETRIJSKI UREĐAJ ZA OTKRIVANJE PREPREKA – ako se donji rub krila susreće s preprekom, zaštita od preopterećenja zaustavlja vrata i uzrokuje njeno pomicanje prema gore.

ŽELJA S NISKOM TIMING TRAKOM – za tihi i besprijekorni rad, posebno važna za garaže koje su povezane s stambenom zgradom i blizu spavaće sobe.

RTS-FUNKWEG – ovo izvrsno rješenje, temeljeno na inovativnoj Somfy tehnologiji, omogućuje instalaciju i proširenje pogona bez potrebe za ometanjem strukture zida. Stoga se radio-put RTS-a smatra savršenim rješenjem za novostvorene stambene prostore, ali je posebno pogodan za modernizaciju ili popravak. Intuitivno programiranje i korištenje zaslona omogućuju prilagodbu radnih parametara i sukladno tome konfiguriranje postojećih vrijednosti parametara.

BATERIJA U SLUČAJU NUŽDE – s kojom se vrata mogu otvarati i zatvarati kada je napajanje isključeno.

S INTEGRIRANIM SVJETLOM SIGNALA

ZAŠTITA MEHANIČKOG UDARIVANJA – Zaključava vrata u zatvorenom položaju, sprečava neovlašteno otvaranje garažnih vrata.

POVEZIVANJE DODATNOG IZVORA VANJSKOG OSVJETLJENJA, npr. RASVJETA U VOŽNJI, MOGUĆE.

PULSAR
Novi Pulsar predajnik omogućuje daljinsko upravljanje vratima i programiranje ukupno 4 uređaja. Izrađen je od čvrstih materijala i osigurava dugi vijek trajanja.

PROŠIRENO JAMSTVO

Jamstvo EXTENDED CARE omogućuje proširenje standardnog jamstva za cijeli proizvod na 5 godina: za tvornicu automatskih sekcijskih vrata s pogonom METRO.

Ovo senzacionalno rješenje nudi jamstvo na kompletan proizvod, koji je automatska garažna vrata.UZORCI VRATA

PANEL G BEZ UTORA

PANEL W

PANEL S DEKORIMAINFORMACIJE

BOJE

Zbog široke palete boja i brojnih površina PRIME se može koristiti proizvoljno.

U skladu s potrebama i idejama naših kupaca, koji očekuju dosljedan, estetski i izvorni izgled svojih vrata, nudimo širok koloristički spektar. Moguće je odabrati boju vrata koja odgovara fasadi, prozorima ili nastavcima zgrade.

Za kupce koji traže izvornu tresetnu boju, imamo više od 200 nijansi RAL-a dostupnih u našoj ponudi boja.

VRATA VELIKO V

Zbirka se sastoji od 32 furnira i nudi brojne mogućnosti za kreativni dizajn oko kuće. PRIME vrata su individualno rješenje za najzahtjevnije kupce.

Iz tog razloga širimo paletu vrata od INNOVO ploča debljine 60 mm (G – bez izvlačenja), tj. Vrata serije PRIME do obloženih furnira. Moguće izvedbe G i W.

BOJE HOMEINCLUSIVE 2.0

HIEARTH

HISTEEL

HISTONE

HIRUBY

Panel INNOVO 60 mm – G Bez utora

Panel INNOVO 60 mm – W- Srednji utor

STRUKTURE