smartCONNECTED – inteligentna vrata i vrata tvrtke WIŚNIOWSKI

SmartCONNECTED označava mogućnost kontrole vrata i vrata električnom bravom s bilo kojeg mjesta na svijetu. Sve zahvaljujući mobilnoj aplikaciji Connexoon Acess marke Somfy, koja se temelji na modernoj tehnologiji io-home control.

Sa smartCONNECTED pristup kući više ne ovisi o privjesku za ključeve. Roditelji puštaju svoje dijete u kuću bez napuštanja ureda, ili provjeravaju sa svojim pametnim telefonom u roku od nekoliko sekundi jesu li vrata zatvorena. Štoviše, pametna kuća može misliti na osnovne aktivnosti za svoje stanovnike, kao što je zvuk alarma ili, zahvaljujući GPS pozicioniranju, otvaranje vrata kratko prije dolaska vlasnika.

Kontrola pristupa s WiControl

WiControl omogućuje kontrolu svih WIŚNIOWSKI vrata i CREO vrata s pogonom s bilo kojeg mjesta na svijetu. RI-Co kontroler, na kojem se temelji cijeli sustav, koristi Micro-WiFi mrežu, što olakšava povezivanje s kućnim WiFI usmjerivačem. Potpuna kontrola eliminira potrebu za dodatnom opremom.

Regulator je dostupan u osnovnoj i dvije proširene verzije. U principu, omogućuje otvaranje i zatvaranje vrata ili vrata. Proširene verzije također vam omogućuju da provjerite njihov status.

TaHoma – vlastitim tempom

Inteligentna kuća, koja samostalno štiti stanovnike doma, ne zahtijeva stalnu intervenciju u sustavu kontrole. Takva udobnost dolazi od TaHoma Somfy. S TaHoma – sustavom svi uređaji i uređaji u kući mogu se prilagoditi našem životnom ritmu. To uključuje vrata i vrata koja se mogu unaprijed programirati za automatsko otvaranje ili zatvaranje u odabrano doba dana.

Uz pomoć mobilnog telefona pratite stvari, preuzimamo kontrolu nad automatskim prijenosom izvan unaprijed postavljenog vremenskog okvira.

Fleksibilna kontrola s AirKey

Sustav AirKey – omogućuje pristup sobama putem Interneta. Online modul omogućuje postavljanje tko, kada i koliko dugo su dodijeljena prava pristupa. Ako je potrebno, oni se mogu brzo resetirati ili se može provjeriti ulazna arhiva odabranih korisnika.

AirKey radi sa svim popularnim web preglednicima kao i sa Android uređajima. Mobilna aplikacija osigurava da uvijek nosimo ključ sustava kod nas. Uz njegovu pomoć mogu se unaprijed programirati i drugi ID nositelji kao što su kartice i oznake.