VRIJEME I PFORTE MODEST

Sistemsko rješenje za kućnu i komercijalnu primjenu

VRATA I VRATA MODEST

Tor i Door, je sustav rješenje za domaće i komercijalne aplikacije. Isporuka uključuje stupove za podupiranje, kao i šarke i sustave za zaključavanje. Zaštita od korozije kroz duplex sustav: vruće pocinčavanje ili vruće pocinčavanje + premazivanje poliesterskom bojom.

Vrata i vrata skromni su savršeno dokazano u svim privatnim, komercijalnim ili javnim aplikacijama. Vrata se mogu montirati na zemljište, vrtove, parkove, škole, vrtiće, supermarkete itd.

KRILA VRATA I VRATA

Konstrukcija vrata i vrata izrađena je od profila 40×40 mm. U krilu su se koristili šarke i sustavi zaključavanja. U dvokrilna vrata dodatan vijak sa zaustavljanjem. Krilo vrata i vrata ispunjeno je Vega B ogradnom pločom. Paneli zavareni od žice od 5 mm. U vanjskom pogledu ploča je zavarena na konstrukciju. Vrata i stupna vrata sastavni su dio proizvoda. Postovi imaju iste čvrstoće kao i cjelokupna konstrukcija. Postovi s plastičnim krovovima. Za stupove su korišteni profili 80×80 mm.

Dvostruko skromno punjenje, mrežasta ploča Vega B

Porte Skromno punjenje, mrežasta ploča Vega B

ZNAČAJKE

SUSTAVI

Vrata i vrata Modest mogu se koristiti s rešetkastom pločom Vega B i stupovima. Nabori vrata, punjenje vrata i paneli su na visini i tvore skladnu ogradu.

OPTIMALNI DIZAJN

Konstrukcija vrata i vrata prilagođena je ispunama rešetkastih panela Vega B. Ploča je zavarena na konstrukciju. Dostupno u dva smjera otvaranja: desno unutra (PW) o. Lijevo prema unutra (LW).

Otpornost na koroziju

Vrata i kapije zaštićeni vrućim pocinčavanjem ili vrućim pocinčavanjem, a premaz poliesterskom bojom.

UNIVERZALNA SKUPŠTINA

Karakteristična je jednostavna konstrukcija koja osigurava brzu i jednostavnu ugradnju.

STVORITE KOMPLETNI SUSTAV INDUSTRIJSKIH OGRADA

WIŚNIOWSKI ograde pružaju sustavno rješenje za sveobuhvatnu zaštitu terena. Portfelj stambenih i poslovnih objekata uključuje suvremenu ogradu od čelika, profila i ploča. Odlikuju se robusnošću, visokom kvalitetom i izdržljivošću, pokazujući se elegantnim i elegantnim. Sveobuhvatna ponuda WIŚNIOWSKI-a pomaže pri zatvaranju objekata, povećanju njihove sigurnosti i poboljšanju izgleda. Iskoristite cijeli asortiman proizvoda i stvorite vlastitu ogradu.

Ograda sustava s dvostrukim vratima i vratima MODEST – Punjenje iz mrežne ploče Vega B

Ostriga SVAVA dvostrukim vratima i vratima MODEST – Punjenje iz mrežne ploče Vega B
Na vratima i vratima MODEST može se koristiti rešetka Vega B Light

INFORMACIJE

Sustav DUPLEX®

Kombinacija svojstava pocinčavanja s lakiranim premazom u DUPLEX sustavu značajno povećava vijek trajanja WIŚNIOWSKI ograda. WIŚNIOWSKI ograde uvijek izgledaju privlačno, bez obzira na vremenske uvjete.

Vrata i kapije su dostupni u vruće pocinčanom ili pocinčanom premazu s premazom od poliestera. Prema zadanim postavkama u RAL bojama:
RAL 6005 MAT, RAL 7016 MAT.

Zelena | RAL 6005

Anthracit siva | RAL 7016