PRIME – Nova klasa u području garažnih vrata

Nova generacija sekcijskih vrata tvrtke WISNIOWSKI temelji se na jedinstvenom tehničkom rješenju.
Da bismo razvili jednokratni proizvod, morali smo konstruirati vrata od nule. Rezultat nadilazi sve što je prije bilo dostupno. Bit ćete zaprepašteni!OTKRIJTE SAVRŠENOST

Zamislite vrata nove generacije. Pristup koji nije transformacija postojećih rješenja, ali rezultat kreativnog traženja ravnoteže između moderne tehnologije, kvalitete, sigurnosti i dizajna.

Ovo su nova PRIME garažna vrata. Inovativni, sve do posljednjeg detalja, ova vrata odražavaju vaše potrebe mnogo prije nego što ste ih definirali. Dan za danom, kada stignete do daljinskog upravljača, ova vrata vam daju siguran osjećaj da ste napravili najbolji izbor.

PRIME

Vanjski jednostavan i moderan dizajn ne ukazuje na inovativnu tehnologiju unutar garaže. PRIME je nova generacija u konstrukciji vrata. Nećete pronaći usporediv cilj.

Zato budite jedan od prvih i otkrijte prednosti PRIME vrata!

INNOVO panel
INOVATIVNI PREKID

U izradi PRIME-a tražili smo rješenje za promjenu prirode gradnje. Ideja je bila osigurati najučinkovitiju toplinsku izolaciju, najbolji estetski učinak unutar garaže i sigurnu uporabu asfalta za djecu.

Tako je stvoren jedinstveni INNOVO panel na svijetu. Zatvorena konstrukcija osigurava najbolju zaštitu od kontakta, a 5-struki savijeni slojevi lima na mjestima pričvršćivanja šarki osiguravaju stabilnu konstrukciju. 60 mm izolacijska pjena i posebni sustavi brtvljenja i ostakljenja jamče izvrsne parametre toplinske izolacije.

Konstrukcija panela dizajnirana na ovaj način omogućuje konstrukciju savršene toplinske jakne i daje PRIME vratima tehnološki i inovativni proboj.

INNOVO PANEL 60mm

Presjek panela uklj. Interpane ploča, koja je pričvršćena s unutarnje strane školjke vrata.

  1. Fleksibilni Zwichenpaneelblende
  2. Aluminijski profil za pričvršćivanje fleksibilnih ploča
  3. Pet slojeva metala na točki pričvršćivanja šarki
  4. Brtva između panela
  5. Skrivena šarka
  6. PU-pjena

Savršenstvo u svakom detalju

PRIME – elegantan, orijentiran na vrijeme jednostavnog dizajna koji prekida konvenciju jednostavnih funkcionalnih garažnih vrata. Budući da su detalji ključni za savršenstvo, svaki od njih je dizajniran s velikom pozornošću na detalje

Novi trendovi dizajna

PRIME vas prilagođava univerzalnim stilom koji daje osjećaj udobnosti, sofisticiranosti i modernog luksuza. Na taj način PRIME definira novu filozofiju dizajna u svojoj kategoriji.

PRIME projekt sadrži sve ključne značajke koje se mogu definirati kao vrsta minimalizma – oskudne linije i sinteza forme koja odražava estetski stav koji je svojstven suvremenom arhitektonskom mišljenju.

Dizajn ne samo izvana – već i iznutra. Savršeno dizajniran, PRIME iznutra iznenađuje suvremenim tehnološkim rješenjima za gradnju i mnoštvom odjeće. Svaki mali detalj su ocjenjivali naši dizajneri s apsolutnim okom na potpuni izgled vrata.

Ugrađena ZAŠTITA

PRIME zasjenjuje sve ostalo o zaštitnim uređajima. To nije puka vizija cilja s visoko estetskim koristima. PRIME je također odraz naše brige za vašu sigurnost.

S PRIME-om želimo pristupiti holističkom pristupu pitanju sigurnosti – pribjegli smo tehnologijama koje nam omogućuju da zaštitimo komponente i mehaničke elemente vrata modernim sigurnosnim sustavima, osiguramo sigurnost svih korisnika i spriječimo opasnosti iz vašeg doma.

U kombinaciji s savršeno integriranim pogonom, PRIME postaje tehnološki preteča, sa svim detaljima koji sugeriraju da su kvaliteta i sigurnost nerazdvojni.

Nova definicija SIGURNOSTIPojedinačni sustavi, koji zajedno postaju sigurna vrata, ovise jedni o drugima i istovremeno su usklađeni s drugim dijelovima konstrukcije. Kao što su fiksne vodilice, pomični valjci, integrirani osovinski i opružni poklopac i fleksibilni unutarnji paneli na spojevima pojedinačnih panela.

BOČNI VEZNI LIM

FLEKSIBILNA MEĐUPANELNA BLENDA

VERTIKALNA VODILICA

POKLOPAC OSOVINE I OPRUGA

INTERLOCK SENZORI

POKRETNI KOTAČIČI I VODILICA

INFRACRVENI SENZOR

Revolucionarna toplinska izolacija

Toplinska izolacija razlikuje PRIME od ostalih vrata i svrstava ga među proizvode koji se mogu koristiti za energetski štedljive i pasivne kuće. Na najbolji mogući način smanjuje gubitke energije zgrade.

Da bi se takva svojstva mogla ponuditi, trebalo je postići najniži mogući koeficijent prijenosa topline.

PRIME iskorištava toplinska izolacijska svojstva INNOVO panela i korištene sustave brtvljenja, što sprječava gubitak topline na slabim točkama ploče vrata.

Glavni argument Efikasna toplinska izolacija

U-vrijednost INNOVO panela je 0,33 W / m2K, što jamči dobru toplinsku izolaciju.

DODATNA UNUTRAŠNJA BRTVA

GUMENA BRTVA

DUPLA DONJA BRTVA

GORNJA BRTVA NA BLENDI

MEĐUPANELNA BRTVA

BOČNE BRTVE

METRO pogon najnovije generacije. Skladna povezanost performansi, ljepote i pouzdanosti, dizajn koji odgovara dostignućima najnovijih tehnologija. Nastala je kao rezultat suradnje između WIŚNIOWSKI-a i Somfy-a – vodećeg svjetskog proizvođača automatskog i inteligentnog upravljanja kućanskih aparata. METRO karakteriziraju jedinstveni tehnički parametri, koji su zabilježeni u kućištu vjerno dizajniranom s markom WIŚNIOWSKI.

JEDNOSTAVNO PROGRAMIRANJE – LCD zaslon i konfiguracija mnogih parametara.

SUSTAV OPTIČKIH PLOČAJA – Optimalna zaštita u slučaju da postoji prepreka između komponenti sustava.

AMPEROMETRIJSKI UREĐAJ ZA OTKRIVANJE PREPREKA – ako se donji rub krila susreće s preprekom, zaštita od preopterećenja zaustavlja vrata i uzrokuje njeno pomicanje prema gore.

ŽELJA S NISKOM TIMING TRAKOM – za tihi i besprijekorni rad, posebno važna za garaže koje su povezane s stambenom zgradom i blizu spavaće sobe.

RTS-FUNKWEG – ovo izvrsno rješenje, temeljeno na inovativnoj Somfy tehnologiji, omogućuje instalaciju i proširenje pogona bez potrebe za ometanjem strukture zida. Stoga se radio-put RTS-a smatra savršenim rješenjem za novostvorene stambene prostore, ali je posebno pogodan za modernizaciju ili popravak. Intuitivno programiranje i korištenje zaslona omogućuju prilagodbu radnih parametara i sukladno tome konfiguriranje postojećih vrijednosti parametara.

BATERIJA U SLUČAJU NUŽDE – s kojom se vrata mogu otvarati i zatvarati kada je napajanje isključeno.

S INTEGRIRANIM SVJETLOM SIGNALA

ZAŠTITA MEHANIČKOG UDARIVANJA – Zaključava vrata u zatvorenom položaju, sprečava neovlašteno otvaranje garažnih vrata.

POVEZIVANJE DODATNOG IZVORA VANJSKOG OSVJETLJENJA, npr. RASVJETA U VOŽNJI, MOGUĆE.

PULSAR
Novi Pulsar predajnik omogućuje daljinsko upravljanje vratima i programiranje ukupno 4 uređaja. Izrađen je od čvrstih materijala i osigurava dugi vijek trajanja.

PROŠIRENO JAMSTVO

Jamstvo EXTENDED CARE omogućuje proširenje standardnog jamstva za cijeli proizvod na 5 godina: za tvornicu automatskih sekcijskih vrata s pogonom METRO.

Ovo senzacionalno rješenje nudi jamstvo na kompletan proizvod, koji je automatska garažna vrata.

UZORCI VRATA

PANEL G BEZ UTORA

PANEL W

PANEL S DEKORIMA

PROŠIRENA NJEGA

Jamstvo EXTENDED CARE omogućuje proširenje standardnog jamstva za cijeli proizvod na 5 godina: za tvornicu automatskih sekcijskih vrata s pogonom METRO.

Ovo senzacionalno rješenje nudi jamstvo na kompletan proizvod, koji je automatska garažna vrata.

INFORMACIJE

BOJE

Zbog široke palete boja i brojnih površina PRIME se može koristiti proizvoljno.

U skladu s potrebama i idejama naših kupaca, koji očekuju dosljedan, estetski i izvorni izgled svojih vrata, nudimo širok koloristički spektar. Moguće je odabrati boju vrata koja odgovara fasadi, prozorima ili nastavcima zgrade.

Za kupce koji traže izvornu tresetnu boju, imamo više od 200 nijansi RAL-a dostupnih u našoj ponudi boja.

DEKORI ZA PRIME VRATA

Zbirka se sastoji od 32 furnira i nudi brojne mogućnosti za kreativni dizajn oko kuće. PRIME vrata su individualno rješenje za najzahtjevnije kupce.

Iz tog razloga širimo paletu vrata od INNOVO pploča debljine 60 mm (G – bez crta), tj. Vrata serije PRIME do obloženih furnira. Moguće izvedbe G i W.

BOJE HOMEINCLUSIVE 2.0

HIEARTH

HISTEEL

HISTONE

HIRUBY

Paneel INNOVO 60 mm – G Bez utora

Paneel INNOVO 60 mm – W- s srednjim utoromSTRUKTURE

VELIČINA

Montažne dimenzije i njihova identifikacija potrebne su uz pravilnu prilagodbu i ugradnju sekcijskih garažnih vrata WIŚNIOWSKI.

Dakle – otvaranje širine otvora, veličina narudžbe
Sj – jasna ulazna širina nakon ugradnje vrata
Ho – visina otvaranja, veličina narudžbe,
Hj – visina ulaza svjetla nakon ugradnje vrata,
N – min. potreban pad,
W1 – min. potreban bočni prostor,
W2 – min. potreban bočni prostor,
E – min. potrebna dubina garaže s slobodnim prostorom ispod stropa,
Ls – duljina staze na pogonu.

PRIME
Sj S– 40 [mm]
Hj H– 100 [mm]
Nmin 200 [mm]1
W1min, W2min 160 [mm]
Emin Ls + 410 [mm]
Ls 2900 [mm] lub 3500 [mm]
(1) -Na visokim vratima od 2200 [mm], Nmin iznosi 220 [mm]

VRATA I OGRADE

U ISTOM DIZAJNU

S WIŚNIOWSKI HOME INCLUSIVE kombinirajte prednja vrata, garažna vrata, ogradu i dvorišna vrata u istom dizajnu. Kao arhitekt ili klijent postavljate moderne naglaske prema najnovijim trendovima. Ova kolekcija ne samo da inspirira svoj cjelokupni izgled, već ima i izvrsne tehničke parametre.

Kao dio kolekcije sada možete i novu generaciju segmentnih vrata – PRIME –
Odaberi. Njihova visokokvalitetna i rafinirana jednostavna forma upotpunjuju kolekciju i predstavljaju estetsko remek-djelo.