VISEĆA VRATA SlidePro

jednostavna su rješenja u prostorima zahvaljujući neograničenim mogućnostima montaže. Koriste se u prostorijama za izgradnju otvora velike širine.

DOKAZANA TEHNOLOGIJA I MONTAŽA

Vrata serije SlidePro odlikuju se visokom funkcionalnošću i lako se instaliraju. Može se pričvrstiti na strop i nadvoj, što ga čini svestranim. Kao iu slučaju visećih pješačkih vrata, vrata SlidePro mogu se izraditi u jednom ili dvostrukom obliku.

Industrijska vrata Slideshow Pro

Među njegovim najvećim prednostima je moderan dizajn, koji zadovoljava najnovije trendove u industrijskoj izgradnji. U proizvodnji ovih vrata, paneli se koriste s V-nots, koji se može premazati bilo koje nijanse RAL palete boja. Komponente su rafinirane do najmanjeg detalja daju vratima jedinstven dizajn, što ga čini izvrsnim dodatnim elementom modernog uređenja interijera.

Izolacija vrata ugrađena u krilo vrata, u suradnji s brtvama osigurava optimalnu toplinsku izolaciju.

UZORCI VRATA

INFORMACIJE

PREGLED BOJA

(Sepiabraun |) RAL 8014

Anthracit siva | RAL 7016

Bijeli aluminij | RAL 9006

Promet bijelo | RAL 9016

U skladu s potrebama i idejama naših kupaca, koji očekuju dosljedan, estetski i originalan izgled njihovih vrata, nudimo širok spektar boja. To stvara mogućnost odabira boje vrata koja se prilagođava pročelju, prozorima ili proširenju elemenata zgrade.

Za kupce koji traže originalnu boju vrata, imamo preko 200 nijansi RAL palete unašem rasponu boje u prahu.

Zahvaljujući modernim veneer Technologies, nudimo površine s strukturom i u nijansama prirodnog drva, kao i druge nijanse slične RAL paleti. Kako bismo osigurali najvišu kvalitetu, upotrebljavamo Venniure vodećih svjetskih proizvođača.