SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA PRIME

Zamislite vrata nove generacije. Pristup koji nije transformacija postojećih rješenja, ali rezultat kreativnog traženja ravnoteže između moderne tehnologije, kvalitete, sigurnosti i dizajna. Ovo su nova PRIME garažna vrata.

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA UniTherm

Vrata serije UniTherm zadovoljavaju stroge zahtjeve za opterećenje vjetra, vode i propusnosti zraka. Ovi parametri imaju učinak ne samo na dugi životni vijek vrata, ali i na svoje duge godine kroz nepromjenjiv estetski dizajn.

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA UniPro

Sekcija garažna vrata UniPro najprikladnije rješenje za vašu garažu. Ova termo vrata posebno su pogodna za grijane garaže

ROLLO GARAŽNA VRATA

Sva ROLO garažna vrata opremljena su pogonom. Brava na vratima je završila na platnu, raspoređenom u kutiji, dopuštajući spašavanje soba u području stropa.

DVOKRILNA GARAŽNA VRATA

Moderni pristup tradicionalnim rješenjima. Jednokrilna i dvokrilna vrata su među najekonomičnijim garažnim zatvaranjima. Korištenje jednostavnih i dokazanih rješenja osigurava povoljnu cijenu i pravilnu operaciju vrata.

PODIZNA GARAŽNA VRATA

Podizna vrata su među najpopularnijim i najprodavanijim vratima. Njihov jednostavni dizajn i dokazana mehanička rješenja osiguravaju besprijekoran rad vrata.