VANJSKA VRATA

VANJSKA VRATA U ALUMINIJU
CREO

Aluminijska vanjska vrata CREO savršeno su rješenje za one koji cijene originalnost i neograničene mogućnosti odabira rješenja prilagođenih vlastitoj viziji doma. CREO je posebno stabilna i otporna na deformaciju aluminijskih vrata. Svi elementi konstrukcije i punjenja dizajnirani su kako bi zadovoljili najviše standarde.

Više...

VANJSKA VRATA U ALUMINIJU
DECO

Aluminijska vrata serije DECO impresioniraju svakog gosta kojeg primite. DECO kolekcija označava raznovrsnu uporabu i kvalitetu koja je u svojoj cjenovnoj paleti izvanredna. Ekonomična, praktična i savršeno dizajnirana vrata koja također jamče udobnost i sigurnost.

Više...

VANJSKA VRATA U ALUMINIJU
PLUS LINE

Vanjska aluminijska vrata Plus Line su gotova, definirana zbirka uzoraka koji savršeno odgovaraju tradicionalnoj konstrukciji. Tako možete birati između brojnih opcija – stakla i boja, kao i jednostrukih i dvostrukih vrata.

Više...

VANJSKA VRATA KOJA SE MONTIRAJU NA CIJEVI

Vrata za ispiranje od čelika osiguravaju funkcionalni ulaz u tehničke sobe, kao što su kotlovnica, praonica rublja ili garaža. Dizajnirani s pažnjom prema detaljima, dostupni su u širokom rasponu boja i završnih obrada, s različitim debljinama krila (40 i 60 mm) – tako da je odabir pravog rješenja jednostavan.

Više...

PUNJENA ALUMINIJSKA BOČNA VRATA

Garažna vrata mogu se savršeno prilagoditi aluminijskim vratima. Napunjeni su oblogama koje se koriste u proizvodnji segmentnih vrata i roleta. Dokazana vrata su savršena kao bočni ulaz u garažu ili, u verziji s dva krila, kao alternativa za dvokrilna vrata.

Više...

ČELIČNA BOČNA VRATA

Čelična bočna vrata univerzalno su rješenje kao dodatak okretnim ili dvokrilnim vratima.

Više...

UNUTARNJA VRATA

VRATA ZA UNUTRAŠNJE UREĐENJE PRIKUPLJENOG ČELIKA

Univerzalna, praktična i prilagođena bilo kojem predmetu. Savršeno rješenje za tehničke prostore koji ne predstavljaju poseban ulaz u zgradu. Širok raspon dodatnih opcija: dodaci i boje kao i zasebna shema boja svijetlih drvenih furnira.

Više...

ALL-staklenih vrata

S punim staklenim vratima može se postaviti izvanredan prostor. Zahvaljujući različitim izvedbama i cjelokupnom rasponu završnih obrada, oblici vrata mogu se drugačije oblikovati. Dobro prilagođene završne obrade naglašavaju prednosti staklenih površina, stvarajući privlačan element unutarnjeg uređenja.

Više...

PROZOR

VANJSKI PROZOR OD ALUMINIJA

Vanjski aluminijski prozori jamče visoku kvalitetu bez obzira na mjesto primjene. Posebnom konstrukcijom moguće je izraditi velike prozore koji se otvaraju na različite načine. Uz bogatu shemu boja palete RAL i drvenih furnira, prozori se mogu prilagoditi stilu svake kuće

Više...

TERRACE DOOR HS

LIFTING I SWIVEL TERRACE VRATA U ALUMINIJU

Aluminijska podizna i klizna vrata omogućuju udoban izlaz na balkon, terasu ili otvoreni prostor vrta, kao i savršeno osvjetljavanje interijera. Vrata na terasi su savršena za obiteljske kuće i udobne apartmane i hotele. Korištenjem niskog praga znatno se poboljšala jednostavnost korištenja, a također i savršeno rješenje za osobe s invaliditetom.

Više...